Doe niet dom, zoek op InSuriname.com!

10 minuten Jeugdjournaal

ABC

Het station is gevestigd in de hoofdstad van Suriname, Paramaribo. De stichter van dit bedrijf is Andre Kamperveen die bekend staat als 'Ampie'. Sinds de jaren 50, is Ampie, samen met Jules Defares, een van de eerste reclameburo's gestart, onder de naam AAB - Algemeen Advertentie Buro. In 1958 stond hij aan de wieg van de geboorte van radio Apinti, waar hij 15 jaren als omroep-leider gewerkt heeft.Ampie zijn grootste droom werd gerealiseerd, toen hij op 6 december 1975 zijn eigen radio bedrijf opstartte.

Acces Suriname Travel

Due to our many years of experience we are able to offer you all tourist services. Above all sustainable tourism and care for you and the environment are crucial for our company.

Algemeen Bureau Statistiek

De Stichting Algemeen Bureau voor de Statistiek heeft als opdracht de Surinaamse en internationale gemeenschap voorzien van deugdelijke statistieken die inzicht geven in de demografische, economische en sociaal-culturele situatie en ontwikkeling van Suriname.

at Rachel

4 Goed onderhouden appartementen in Suriname(Paramaribo), elk met 2 tweepersoonsslaapkamers, apart van elkaar te huren, met alle gerieven in een prettige omgeving waar u zich veilig zult voelen.

ATV

Het Omroep Project Telesur startte in 1983 als experiment. Met Radiobras werd een overeenkomst aangegaan, voor het relayeren van televisie signalen. Al gauw bleek dat er behoefte bestond aan een tweede TV station in Suriname. Na een korte onderbreking in 1986, hervatte ATV op 15 augustus 1987 haar uitzendingen na verkregen toestemming van de overheid en heeft vanaf toen de gemeenschap dagelijks minimaal 16 uren TV geboden en is thans 24 uur ‘on air’.

Belastingdienst

Een van de doelen die de Belastingdienst zich voor ogen heeft gesteld is het verbeteren van de informatie en de presentatie, communicatie met een ieder die met de belastingen in aanraking komt.

Best Western Elegance Hotel

A luxury 4 star hotel, just a 5 minute walk from the centre of Paramaribo, with an unrestrained sphere and excellent service. You will feel immediately at home in this pleasant building.

Blauwmeer

Wonen aan het Blauwe meer in Suriname. Een adembenemende plek met een hoogwaardig ontwikkelde woonomgeving. Ruim opgezet aan het verfrissende Blauwe meer. Een voorrecht waar velen voor u reeds voor gekozen hebben. Het woningbouwproject Blauwmeer bevindt zich aan de ‘Highway’ ter hoogte van het ‘Seedorf stadion’, zo´n 20 minuten rijden van het centrum van Paramaribo. Het Blauwe meer project bestrijkt ongeveer 42 hectare grond met in het midden het frisse zoete water van het Blauwe meer. Er worden twee woonomgevingen gerealiseerd. Het ‘Resort Blauw meer’ en de ‘Residence Blauw meer’.

Blue Frog Travel

BLUE FROG TRAVEL is een jonge ervaren organisatie die zich richt op avontuurlijke toeristen, studenten en vrijwilligers. Ongeacht het doel van het verblijf in Suriname, door onze kennis, contacten en ervaring, kunnen wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring in dit veelzijdige en kleurrijke land!

bodyNsoulPartyPix

bodyNsoulPartyPix is a partypix community. We show and share all kind of pix of parties, events and other nice and memorable moments.

Brandweer

Het Korps Brandweer Suriname is een toonaangevende dienstverlenende organisatie die de samenleving helpt en beschermt tegen ongevallen, brand en rampen. Wij doen aan hulpverlening naar de gemeenschap toe door brand en brandgevaar te voorkomen en beperken. Ook bestrijden wij brand en bieden we hulp bij ongevallen en rampen.

Calliday

Baal je ook wel eens van dat grijze weer of die koude winter in Nederland? Zou je wel eens een tijdje in het buitenland willen wonen en werken? Vindt je communiceren met mensen leuk? Calliday organiseert werkvakanties naar Suriname. Overdag werk je in een callcenter in Paramaribo en bedien je Nederlandse klanten. In je vrije tijd kun je genieten van het tropische klimaat van Suriname en in contact komen met de diverse culturen in Suriname. Het leuke van Calliday is dat je dus voor je eigen onderhoud zorgt. Dus je hoeft geen grote som geld te sparen en je kunt toch op vakantie gaan en nog werken in het buitenland ook, met een beperkt budget! Veel mensen ervaren een tijdje wonen en werken in het buitenland als een geestelijke verrijking. Je kijkt anders tegen het leven aan en je vergroot je refentiekader. Ook voor je CV is het natuurlijk goed. Het klimaat in Suriname is tropisch, dat wil zeggen het hele jaar door boven de 25 graden celcius. Suriname is een populaire bestemming voor Nederlandstalige callcenters geworden omdat het arbeidsloon in Suriname lager is. Hierdoor kunnen deze callcenters scherpe prijzen kunnen bieden voor Nederlandse bedrijven die gebruik maken van callcenterdiensten. Je moet er dan ook rekening mee houden dat je salaris niet zo hoog zal zijn als in Nederland, maar de kosten van levensonderhoud zijn in Suriname dan ook veel lager. Lijkt het je wat? Lees dan verder op www.calliday.nl

Cardy Adventures

Cardy Adventures and Bike Rental, a tour operator with more than 25 years of experience and training, developed a tour combination of nature preservation and native Surinamese culture. We offer a wide selection of river cruises, hiking trips, mountain climbing and cycling tours. In short: a unique, actve, product consisting of an Inner City tour or bird watching ,to a complete expedition (jungle) tour to the Roseveltpeak or Kassi Kassima mountain.

Cardy Apartments

Schone en volledig gemeubileerde appartementen, 200 m nabij het uitgaanscentrum aan de Cornelis Jongbawstraat. Goede beveiliging in de buurd en woonomgeving

CasaCama.com

Stage? Vakantie? Emigreren? Via CasaCama.com kunt u particuliere huurwoningen en (inwonende) kamers in Suriname en op Aruba, Bonaire, Curacao en Sint Maarten huren en verhuren voor zowel kort als lang verblijf.

Centrale bank van Suriname

De Centrale Bank van Suriname (CBvS) opende haar deuren op 1 april 1957 en vervult sindsdien een belangrijke rol in het financieel-economisch gebeuren van Suriname. De Centrale Bank van Suriname is binnen de Surinaamse economie enig in haar soort en kan niet zonder meer vergeleken worden met op commerciële leest geschoeide banken.

Chee's Jewelry and Watches

As the #1 specialty jewelry brand in Suriname , we know that offering fine jewelry at a great price is only part of the story. We are fully committed to providing a superior shopping experience - both in our stores and online. Our sales staff is empowered with the knowledge to assist each customer, while our website offers an Education Center where you can learn more about jewelry and watches.

Choi's

Choi’s is de supermarkt waar service, kwaliteit, familie en bijzonder de perfecte balans hebben gevonden. Met plezier boodschappen doen, omdat vakbekwame medewerkers er voor zorgen dat de winkel er altijd netjes uitziet en vooral omdat Choi’s u een compleet assortiment aan producten biedt. Verse vleeswaren en vers brood, lekkere buitenlandse wijnen, hoogstaande kwaliteitsproducten uit Europa en Noord-Amerika en nog veel meer.

Cirkel Group

Cirkel Group was established on March 1st 1995 as a food distribution unit. With a history of representing worldwide recognized brands, Cirkel Group has grown into a respectable company in Suriname.

CKC Surmac

CKC Machinehandel Surmac N.V. is opgericht in 1957 en heeft als voornaamste doelstelling Suriname te voorzien van technisch materieel van hoogstaande kwaliteit en zorg te dragen voor een effectieve "after sales service".

Dagblad Suriname

Waar de krant lezen nog leuk is!

De West

Dagblad uit en voor Suriname

Digicel

Vanaf de lancering in 2001, is Digicel uitgegroeid tot het snelst groeiende wireless telecommunicatiebedrijf in het Caraibisch gebied. Na vijf jaar staat Digicel bekend om haar concurrerende tarieven, ongeevenaarde reikwijdte, superieure consumentenzorg, een wijde variatie aan producten en diensten en super moderne toestellen. Het is de grootste GSM operator in de regio.

DSB Bank

DSB Bank is de grootste bank in Suriname met ruim 350 medewerkers. De geschiedenis van DSB Bank, De Surinaamsche Bank, gaat terug tot 1865. DSB Bank biedt bankzaken als giro- en spaarrekeningen, leningen, overmakingen, asset management, merkenregistratie, verzekeringen en treasury aan zowel particuliere als zakelijke relaties in Suriname.

DWTOnline

Voor het laatste nieuws uit Suriname

Eco Resort Inn

Eco Resort Inn is een sfeervol hotel aan de oever van de brede Surinamerivier, dichtbij bezienswaardigheden, uitgaansgelegenheden en de historische binnenstad van Paramaribo.

Fietsen in Suriname

Wij bieden een- en meerdaagse fietstours of een algehele fietsvakantie door Suriname. De fietsvakanties zijn ATB trektochten voor avonturiers!

Fina Bank

De visie van FinaBank is eenvoudig en duidelijk: er bestaat binnen de Surinaamse samenleving voldoende ruimte om welvaart en welzijn voor een ieder te creëeren. FinaBank wil daartoe de instrumenten bieden. De natuurlijke welvaart in de vorm van de hulpbronnen waarover ons land beschikt zou voldoende garantie moeten bieden op een goed bestaan voor ons allen en tevens op een betere positie van ons land binnen de wereldorde. FinaBank als deel van het Surinaamse bankwezen hoopt hieraan een bijdrage te mogen leveren.

Freelance Suriname

Freelance Suriname, of Freelance.sr, is een Surinaamse werk marktplaats. Een plek waar bedrijven vacatures kunnen aanmaken en plaatsen, en waar kandidaten op kunnen solliciteren. Vacatures krijgen meestal binnen 1 dag al aanmeldingen.Ideaal voor bedrijven die snel en gemakkelijk personeel willen werven.

GODO

Coöperatieve Bank Godo is de eerste en enige coöperatieve bank van Suriname. Na bijna 40 jaar succesvol geweest te zijn als kredietcoöperatie werd Godo op 1 juni 2010 officieel een algemene bank. Sindsdien bieden wij alle financiële diensten en producten die passen bij een hedendaagse bank. Tegelijkertijd blijft de coöperatieve gedachte stevig verankerd in de structuur en visie van Godo: mensen helpen mensen.

Guesthouse Amice

Guesthouse Amice is een prettige accommodatie, gevestigd aan de Gravenberchstraat nr.5 in Paramaribo, Suriname. Guesthouse Amice bestaat vanaf 1996 en heeft vanaf de beginperiode dezelfde hoge kwaliteit weten te behouden.

Hakrinbank

De Hakrinbank biedt als innovatieve en dynamische instelling haar klanten een integraal pakket van hoogwaardige financiele diensten aan. Deskundige medewerkers leveren in teamverband maatwerk voor maximale klanttevredenheid.

Hotel Krasnapolsky

Elegant en comfortabel en ideaal gesitueerd in het hart van de bruisende binnenstad van Paramaribo, is Hotel Krasnapolsky de perfecte accommodatie keus voor vakantiegangers zowel als voor zakenreizigers. Ons prachtige hotel bevat 84 smaakvol ingerichte kamers, verschillende eet faciliteiten, conferentie zalen en diensten, zwembad, sauna, een levendige winkelgalerij en Kersten's handige boekingsfaciliteit waar heel gemakkelijk reisplannen, tours en andere activiteiten volledig geregeld kunnen worden.

Hotel Stardust

Located just 6 km from the city center of Paramaribo and built in the late 1940´s by the Rice Company “Stichting Machinale Landbouw” to be an apartment building for the family of the Dutch agricultural engineers and was bought by Mr. Arend Veninga in 1967.

Hotel-Restaurant De Plantage

De Plantage is een resort op slechts 40 minuten rijden vanaf het centrum van Paramaribo. Toch waant u zich hier in het binnenland en ervaart u de natuur, de luxe en de rust. Die rust wordt slechts verstoord door de aanwezigheid van doodshoofdapen en kapucijnerapen en tal van andere diersoorten, waaronder de brulaap.

INDECO

INDECO N.V. is a privately owned manufacturing and exporting company founded in 1981. Initially producing natural fibre brooms and in 1990 started manufacturing synthetic household and industrial brooms as well as other housecleaning items. Our mission statement is to provide the highest quality products at the most competitive prices, ensuring satisfaction to all parties involved.

Intervast Suriname

Wanneer u een woning wilt hebben in Suriname, dan biedt Intervast Suriname N.V. u hiervoor twee mogelijkheden aan. Bij de nieuwbouw wordt uw huis voor u op maat gebouwd naar uw wensen en behoeften. Bij een woning van een derde is de woning reeds gebouwd en bemiddelt Intervast Suriname N.V. voor u.

Jong A Kiem

J.L. Jong A Kiem N.V. is in de samenleving bekend als Jong A Kiem en treedt op als importeur, distributeur, groot- en kleinhandelaar en is vertegenwoordiger van topmerken z.a. Nivea, Frico, Jergens, Centrum Performance, Flavor Aid, Formica.

Kamers Suriname

Op de Dr. J.F. Nassylaan 26 bevinden zich twee woningen in perfecte staat! Samen hebben deze twee woningen acht kamers die wij met liefde en zorg verhuren aan stagiaires en vakantiegangers.

Kinderboekenfestival

Wie zorgt ervoor dat er ieder jaar weer een Kinderboekenfestival is? Initiatief: Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname Uitvoering: Stichting Projekten (SPCOS) Medewerkers: 300 en soms meer vrijwilligers Geld: grote en kleine sponsors

Kirpalani

Kirpalani's N.V. , een dynamische handelsonderneming in het hart van Paramaribo, is in de achter ons liggende jaren een begrip geworden in onze samenleving. Begonnen als een kleine, maar indrukwekkende houten winkel op de hoek van de Jodenbree- en Maagdenstraat, groeide het bedrijf onder haar kundig management uit tot een van de grootste handelszaken in ons land.

Liberty Mall

Love & Marriage beurs

Bruidsjurken, kostuums, tiara's, ringkussens, parfums, boeketten en taarten zijn slechts een kleine greep uit datgene wat allemaal te bewonderen is tijdens de Love & marriage beurs.

Lucky Store

Een traditie van kwaliteits produkten tegen de laagste prijzen. Gegarandeerd!

Lustig

Lustig-events is an organization which specializes itself with organizing unique parties and is located in Suriname, South America. Our target group is aimed at trendy and modern young people. Each party has another location, another set-up, and another scope.

M-Star

We zijn centraal gelegen tussen Supermarkets, Banken, Cyber cafés, Casino, Restaurants, Shopping malls, Ziekenhuizen en Scholen. We zijn maar een paar minuten fietsen verwijderd van downtown, night life, shopping area, en overheidskantoren .We hebben een mini aanbod van 8 volledig gemeubileerde kamers, en een mega vraag, vanwege onze tarieven en service.

Maretraite Mall

De grootste en gezelligste mall in Suriname

Martinus appartementen

Een zeer mooi gelegen appartementencomplex dat zich bevindt in Paramaribo-Noord. In de buurt van dit complex kunt ongestoord winkelen in een van de grootste supermarkten van Paramaribo-Noord. Verder is er een dansgelegenheid op loopafstand. En wilt u een gokje wagen, dat kan ook in een nabij gelegen casino. Voor verse groente en fruit of voor andere inkopen kunt u terecht op de zondaagse markt. Bovendien is er een fitnesscentrum in de buurt, zodat u ook gedurende uw vakantie in conditie kunt blijven.

METS Travel & Tours

METS Travel & Tours, opgericht in 1962, is de meest ervaren reisorganisatie in Suriname. Het doel van METS is het ontwikkelen van duurzaam toerisme in Suriname en het aanbieden van reisarrangementen aan mensen die een unieke reiservaring zoeken van hoge kwaliteit.

Ministerie van ATM

Het ministerie streeft naar duurzame ontwikkeling door het verwezenlijken en waarborgen van een gezonde en veilige arbeidsmarkt, waarbij de rol van werkgevers, werknemers en hun organisaties en de Internationale Arbeidsorganisatie zichtbaar tot uiting komt. Tegelijkertijd bevordert het ministerie, ondersteund door internationale organisaties en NGO’s, het gebruik van toepasbare en milieuvriendelijke technologieën, die de bescherming van mens en milieu centraal stellen.

Ministerie van Financien

Het Ministerie van Financien bewaakt de inkomsten en uitgaven van de staat en bestaat uit twee directoraten, namelijk het Direktoraat Financien die zorg draagt voor de betaling van de uitgaven van de Staat en het Directoraat Belastingen waar een groot deel van de inkomsten van de Staat (Overheid) binnen komen.

Ministerie van Handel en Industrie

De missie van het Ministerie is om de concurrentiepositie van het in Suriname gevestigde bedrijfsleven te versterken door de toegang tot productiefactoren te vergemakkelijken en de afzet van goederen en diensten te bevorderen. Het Ministerie tracht haar missie te realiseren door wet- en regelgeving te ontwikkelen die consumenten en producten beschermt en door effectief met nationale, regionale en internationale instituten samen te werken.

Ministerie van Justitie

ministerie van PLOS

ministerie van Planning en Ontwikkelingssamenwerking

Ministerie van TCT

Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme

New Village

In the new middle class house-building project New Village it is peaceful, safe and mostly pleasant living. A healthy and fresh sea breeze goes over the entire neighborhood basically all day. New Village is furthermore situated very central: exactly neighboring Paramaribo Centrum, Tourtonne 4 and Kwatta. So you get faster to central city, to Paramaribo North, Kwatta or South-West.

North Resort Hotel

A 5-minute drive will take you from the tourist center and downtown Paramaribo to Hotel North Resort, situated in the northern part of Paramaribo. Well assorted supermarkets and a big shopping mall where you can find all necessities to make your stay pleasant, are just a few minutes car drive away.

NoSpang.com

Onze doelstelling is om NoSpang.com tot een Surinaamse ontmoetingsplaats te maken waar een ieder zich thuis voelt en datgene kan vinden waar men naar op zoek is. Er wordt ons vaak gevraagd wie onze doelgroep is. Een doelgroep? Nee, we hebben geen specifieke doelgroep ... alles is vrij en blij, zoals we dat in Suriname gewend zijn. Op NoSpang.com ben je geen allochtoon of autochtoon, hier ben je wereldburger. Is het niet mooi om vanuit elke plek hier binnen te komen? Ben je een reis naar Suriname aan het plannen en wil je daar meer over weten? Stel gerust je vraag op het forum of laat eens een bericht achter in het gastenboek.

Openbare Gezondheidszorg

Het BOG is het nationale instituut in de preventieve gezondheidszorg dat zich concentreert op de bevordering en bewaking van de algemene gezondheid van een ieder in Suriname. Het verenigt hoogwaardige expertise en technologie op het gebied van de openbare gezondheidszorg ter preventie en controle van specifieke ziekten middels beleidsontwikkeling, epidemiologische surveillance, gezondheidsvoorlichting, onderzoek, laboratorium diagnostiek en publiek health interventie.

Orange

Orange streeft ernaar om op een maatschappelijk verantwoorde wijze een leidende rol te vervullen in de toeristen sector en daarmee, naast een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling in Suriname, het land internationaal op een positieve wijze uit te dragen.

Oranges Blues bar

Deze bar is gesitueerd aan de van Roseveltkade in Paramaribo, Suriname. Met haar schitterende uitzicht op de palmentuin is dit een uitstekende plek voor een koud biertje en een goed gesprek. Buiten gezellige avonden proberen wij een podium te bieden voor lokale en internationale artiesten in elk genre.

Oxygen Eco Tours

De naam zegt ‘t al "behoud van zuurstof" dus "behoud van ons tropisch regenwoud". Oxygen Eco Tours streeft ernaar maximaal ecologisch verantwoord bezig te zijn, waarbij voorop staat de betrokkenheid van de locale leefgemeenschap, cultuur en natuur.

Palm Village

Welkom in Palm Village, waar de Noord-Oost passaat waait, de palmen wuiven, de stilte zingt en het wonen een lieve lust is. Voor elke levensgenieter die aandacht heeft voor de plek waar hij woont en genoegen schept in een relaxte, groene maar moderne en luxe levensstijl, is dit de aangewezen plek om te wonen. Een oase voor u, uw partner, uw gezin, om neer te strijken en de beste tijd van de dag samen te delen.

Palma Rima

Het complex Palma Rima bevindt zich achter een hekwerk en heeft op het terrein een eigen parking. Er is één ingang die constant wordt bewaakt zodat onze gasten en hun eigendommen veilig zijn voor eventuele goudzoekers. Het terrein beschikt tevens over permanente videobewaking.

Parbo Vakantiehuizen

Parbode

Surinaams opinie maandblad

Partypix

Party foto's uit nightlife Suriname

Presun

Presun B.V. heeft haar vaste basis in Amstelveen en heeft zich ontwikkeld tot onbetwist marktleider in Suriname, dankzij een uiterst professionele aanpak en hoge kwaliteitseisen die wij ons zelf en anderen stellen. Ons succes is onder andere te danken aan de medewerkers van Presun B.V. en Housing International N.V., een Nederlandse en Surinaamse bundeling van kennis en kunde. Dienstverlening staat bij ons voor het verstrekken van deskundig advies, goede service en informatie in heldere en begrijpelijke taal zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Queens's Hotel

Met een ****allure, uitstekende faciliteiten én service laat Queen’s Hotel een blijvende indruk na bij haar gasten. Het hotel is gevestigd in het uitgaanscentrum van Paramaribo waar u zich prima kunt vermaken en ontspannen. U vindt hier amusementgelegenheden als restaurants, terrasjes en Surinaams populairste club, "Club Starzz". Queen’s Hotel biedt haar gasten een ontspannen, tevens prettige sfeer en omgeving aan. De voorzieningen zijn geschikt voor zowel de zakelijke gast als de toerist die het mooie Suriname bezoeken. Wij staan 24 uur per dag klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

Radio 10

Voor het eerst in Suriname een geheel nieuw format, gericht op een verwaarloosde, doch interessante doelgroep met een zekere potentiële marktwaarde. Een muziekformule speciaal bedacht voor de echte Srananman. Adult pop: herkenbare muziek vanaf de jaren '60 tot nu, voor iedereen die wat anders wil dan alleen hitradio! Eindelijk een perfecte blend voor Mainstream Suriname. En ook heel belangrijk: 1 gezicht. Dezelfde, herkenbare muziekformule 1 x 24 uur, een concept waaraan iedere On-Air personality invulling geeft.

RBTT

With roots in the Caribbean for more than 100 years, RBTT is an RBC Company and one of the leading banking and financial services Groups in the Caribbean, comprising more than 34 companies.

Readytex

Welcome at Readytex. We offer the most extensive collection of art and craft from Suriname and we are happy to serve you.

SalSuri

The Salsuri foundation was brought to life in October 2004 with the initial idea to organize Surinam’s first Salsa Festival in November 2005. This would also highlight Surinam’s 30th year of independence on November 25th.

SEMC

N.V. Suriname Earth Moving Contractors (SEMC) is an earthmoving company that started its business more than 19 years ago, in 1991. SEMC mainly concentrated its activities on the mining sector which at that time, started to show some new opportunities in the Gold sector (Golden Star Resources at Gross Rosebel and Lawa Antino).

Share Apartments

In Paramaribo noord, in het verlengde van de Wilhelminastraat - hooggelegen voor de huidige regens-, op 3 km. van het centrum van Paramaribo en het gezellig Surinaams uitgaansleven, op 500 m. van het politiebureau te Geyersvleyt, bieden wij van Share Apartments Suriname u luxe, comfortabele en sfeervol ingerichte appartementen aan. Elk met airco, warm en koud water, kitchenette, eigen bad en toilet, vrije wireless internetaansluiting en PC, etc.

SR Nieuws

SR Nieuws brengt 24 uur per dag het actuele nieuws uit Suriname van de bekende Surinaamse media.

Staatsolie

During the past 28 years Staatsolie has developed from a grass-roots operation into an integrated oil company, contributing significantly to the Surinamese economy. Nowadays, Staatsolie explores for, produces and refines crude oil. The various petroleum products are sold in Suriname and the region. Since 2006 the company owns and operates a 14 Mega Watt power plant. Besides its own onshore operations, Staatsolie as agent for the State, actively promotes the hydrocarbon potential of Suriname, and monitors petroleum agreements on behalf of the State.

Star Nieuws

De oprichters van Star Nieuws - Nita Ramcharan (journalist met ruim twintig jaar ervaring op verschillende gebieden van de media en docent Journalistiek aan de Academie voor Hoger Kunst en Cultuur Onderwijs) en Humphrey Schurman (succesvol advocaat bij het Hof van Justitie sinds augustus 1988) - staan garant voor de kwaliteit, de ethische en juridische principes waarop de media gestoeld dienen te zijn.

SUBEMA

NV Surinaamse Betonmortel Maatschappij, SUBEMA, is een industriële onderneming die er alles aan doet om hoogwaardige betonmortel, geproduceerd conform de NEN-normen aan haar klanten te leveren. SUBEMA is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van betonmortel van de hoogste kwaliteit, waarbij service, kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Surichange Bank N.V.

Surichange Bank N.V. streeft ernaar om op maat gesneden financiële producten aan te bieden. Daarnaast bieden wij een samenhangend pakket van innovatieve bancaire-, beleggings- en verzekeringsproducten aan. Een pakket dat is afgestemd op de eisen van vandaag en morgen. Hierbij richten wij ons hoofdzakelijk op de Surinaamse markt. Binnen het buitenlands betalingsverkeer is mede inbegrepen geldovermakingen (remittances) ten behoeve van relaties in Suriname.

Surifesta

The Surifesta Foundation is the organization that is the lobby group for the festivities concerning “Owruyari” (the end of the year parties and New Year’s Eve).

SuriMiles

Uw gespaarde SuriMiles spaarpunten kunt inwisselen voor allerlei leuke producten bij deelnemende bedrijven.

Suriname Jazz Festival

Jazz has been extremely popular in the fifties and sixties in the previous century. Not only in Europe or North America but also in Suriname. A country that boasts a rich culture, which comprises African, Asian and other interesting elements. The immense popularity of Jazz music in Suriname has inspired the founders of the Suriname Jazz Festival to organize this yearly event.

Suriname Real Estate & Logistics N.V.

Suriname Real Estate & Logistics N.V. is een business unit van Surpost voor commerciële dienstverlening op het gebied van nieuwbouw huisvestings-projecten in het kader van Human Resource Management.

Suriname Total Adventure Tours (STAT)

De bestemmingen specialist wanneer het gaat om het binnenland van Suriname. Reizen op maat en Back to Basic tours.

Suriname Yellow Pages

Suriname Yellow Pages N.V. doet de productie van de Telefoongids voor Suriname en is ook verantwoordelijk voor advertenties en alle andere modificaties die in opdracht van de abonnee (al dan niet tegen een vergoeding) zijn aangebracht in het door onze Telecom partner Telesur geleverde abonnee bestand. De Suriname Yellow Pages is een belangrijke tool als het gaat om het zoeken naar een dienst of product. Het verschijnt jaarlijks en wordt gratis onder huishoudens en bedrijven verspreid.

Tehzeeb Car Rental

Te huur goedkope auto's vanaf euro 10 p/dg Airport service gratis bij verhuur langer dan 3 weken Bel ons op 8548138 of mail op nazra22@hotmail.com

Tele G

TeleG is de mobiele telecommunicatie service van het Telecommunicatie bedrijf Suriname, Telesur. Een Surinaams product voor de Surinaamse markt welke zich richt op het leveren van een telecommunicatie dienst die dynamisch, innovatief, flexibel, modern en bij de tijd is, met de nadruk op kwaliteit.

Telesur

Telesur voorziet op maat, via zijn landelijk netwerk, in de telecommunicatiebehoefte van zijn klanten.

That's It! tours

That's It! tours Suriname voor alle informatie over tours in Suriname en reizen in Suriname zoals dagtours, meerdaagse tours en expedities met informatie en foto’s van de verschillende bestemmingen. Ook voor tours op maat in Suriname bent u op het goede adres bij That’s It!. Als boekingskantoor willen we graag een goed en betrouwbaar beeld geven van de verschillende mogelijkheden om te zorgen dat u een fijne tijd en mooie ervaringen beleeft in Suriname.

The Back Lot

Tijdens de festivals wordt er ook aandacht besteed aan educatie. Er worden verschillende workshops gegeven waarbij filmmakers zich verder kunnen bekwamen in hun vak en geïnteresseerden kennis kunnen maken met film- en televisiemaken. Voor scholieren is er een scholenprogramma waarbij ze door middel van films en speciaal ontwikkeld lesmateriaal een bepaald thema behandelen.

Tropical Gem Tours

Welcome to Tropical Gem Tours, your tour operator in Suriname. We offer you world-class nature-eco tours to Arapahu Island in the Corantijn river, Tafelberg Savanna Resort near the Tafelberg (mountain) in the interior of Suriname and Jolly Jag Pirate river cruises with the Princess Cadence. If you are looking for a wonderful vacation in Suriname filled with adventure and relaxation, you have come to the right place.

Trustbank

Sinds 1989, toen de Trustbank haar intrede deed in Suriname, hebben duizenden clienten kunnen profiteren van de vele diensten die zij aanbiedt op het gebied van sparen, beleggen en kredieten.

Trusthouse

Specialist in makelaardij, assuranties en taxaties

Uniqa

NIQA is een Surinaams bedrijf en opgericht uit Joint Venture tussen UTS N.V. (Antelecom- Setel N.V.) en Intelsur N.V. Een ijzersterke combinatie die kennis van de locale markt combineert met jarenlange (90 jaar) ervaring in Telecommunicatie.

VABI

VABI heeft voor zichzelf de volgende doelen opgesteld: Het vervaardigen van betonwaren, al dan niet gewapend, tegen de best mogelijke prijs - kwaliteit verhouding; Het voorzien van de Surinaamse bouwwereld van cement, zand, grind en betonijzer, alsmede tegels, tegellijmen en diverse andere producten voor de bouw; Het vervaardigen van ‘maatwerk’ op het gebied van pre-fab betonelementen.

Vakantie beurs

De vakantiebeurs is bedoeld om de gemeenschap bewust te maken van de diverse vakantiebestedingen in zowel binnen als buitenland.

Waterproof Tours Suriname

Hét adres voor alle trips en bestemmingen op of rond het water in Suriname. Op dit moment zijn er een aantal vaste trips die Waterproof Tours uitvoert zoals een magische ontmoeting met de dolfijnen tijdens de Sunset & Dolphins Trip waarbij u aan het einde van de middag lekker uit kunt waaien op de Commewijne rivier.

XL Phone

Op dit moment voert XL Phone de volgende produkten en of diensten; Internet bellen via ADSL, internet bellen via inbel, Custom-made oplossingen voor Callcenters

Zsa Zsa Zsu

Of u nu een dagje wilt bowlen, naar de bioscoop, lekker wilt gaan eten of gaan dansen, alles kan bij SUIT! Er is totaal vermaak onder één dak!