Doe niet dom, zoek op InSuriname.com!

Telecommunicatie

Digicel

Vanaf de lancering in 2001, is Digicel uitgegroeid tot het snelst groeiende wireless telecommunicatiebedrijf in het Caraibisch gebied. Na vijf jaar staat Digicel bekend om haar concurrerende tarieven, ongeevenaarde reikwijdte, superieure consumentenzorg, een wijde variatie aan producten en diensten en super moderne toestellen. Het is de grootste GSM operator in de regio.

Suriname Yellow Pages

Suriname Yellow Pages N.V. doet de productie van de Telefoongids voor Suriname en is ook verantwoordelijk voor advertenties en alle andere modificaties die in opdracht van de abonnee (al dan niet tegen een vergoeding) zijn aangebracht in het door onze Telecom partner Telesur geleverde abonnee bestand. De Suriname Yellow Pages is een belangrijke tool als het gaat om het zoeken naar een dienst of product. Het verschijnt jaarlijks en wordt gratis onder huishoudens en bedrijven verspreid.

Tele G

TeleG is de mobiele telecommunicatie service van het Telecommunicatie bedrijf Suriname, Telesur. Een Surinaams product voor de Surinaamse markt welke zich richt op het leveren van een telecommunicatie dienst die dynamisch, innovatief, flexibel, modern en bij de tijd is, met de nadruk op kwaliteit.

Telesur

Telesur voorziet op maat, via zijn landelijk netwerk, in de telecommunicatiebehoefte van zijn klanten.

Uniqa

NIQA is een Surinaams bedrijf en opgericht uit Joint Venture tussen UTS N.V. (Antelecom- Setel N.V.) en Intelsur N.V. Een ijzersterke combinatie die kennis van de locale markt combineert met jarenlange (90 jaar) ervaring in Telecommunicatie.

XL Phone

Op dit moment voert XL Phone de volgende produkten en of diensten; Internet bellen via ADSL, internet bellen via inbel, Custom-made oplossingen voor Callcenters